Άφιξη - Σημείο συνάντησης

Οι οικοδεσπότες σας θα περιμένουν να σας καλωσορίσουν στην άφιξή σας, στις βίλες Χελιδόνια, οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Αν υπάρχουν δυσκολίες, ενημερώστε μας με email και θα σας συναντήσουμε σε ένα κεντρικό μέρος για να σας συνοδέψουμε στις βίλες.

Ακτές

Μια μακριά αμμουδερή παραλία βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τις βίλες. Μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, water sports, υπάρχουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Υπάρχουν πολλές πανέμορφες παραλίες, με καθάρια νερά, παντού, που θα σας προσφέρουν ότι ψάχνετε, χωρίς να χρειαστεί να πάτε μακριά.

Ρέθυμνο Ρέθυμνο Ρέθυμνο Ρέθυμνο Ρέθυμνο Ρέθυμνο

Εκδρομές

Οι βίλες βρίσκονται σε καλή τοποθεσία για ανακαλύψετε το νησί της Κρήτης, με σύντομες διαδρομές στο βόρειο άξονα, ο οποίος είναι η κεντρική διέξοδος για εκδρομές.

Οι βίλες βρίσκονται στο δρόμο για το χωριό ’γιος Δημήτριος, σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή, του νομού Ρεθύμνου.

Το Ρέθυμνο με τις ομορφιές του, το παλιό Βενετσιάνικο λιμάνι και την παλιά πόλη, είναι περίπου 12 χιλιόμετρα.

Η λίμνη του Κουρνά είναι περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο και αξίζει τον κόπο να την επισκεφτείτε.

Το μοναστήρι του Αρκαδίου, γνωστό για την ιστορία του, είναι σε κοντινή απόσταση.

Αποστάσεις

Οι βίλες έχουν περίπου την ίδια απόσταση και από τα δυο αεροδρόμια Ηρακλείου-Χανίων, περίπου 75 χιλιόμετρα. Το λιμάνι του Ρεθύμνου, είναι περίπου 12 χιλιόμετρα απόσταση και υπάρχει πλοίο για τον Πειραιά και το καλοκαίρι για Σαντορίνη.

Περισσότερες πληροφορίες

Για τις καθημερινές σας ανάγκες, σε μια απόσταση 300 μέτρων βρίσκετε το χωριό Πηγή, όπου θα βρείτε κρεοπωλείο, φούρνο, οπωροπωλείο, ταβέρνα και internet καφέ.

Μεγαλύτερα supper market καθώς και το Lidl βρίσκονται στο δρόμο για τον Πλατανιά, σε απόσταση 4-5 χιλιομέτρων. Στον Πλατανιά θα βρείτε εστιατόρια, καφετέριες, τουριστικά καταστήματα κ.λ.π.

Καλοκαιρινά κλαμπ και μπαρ είναι συγκεντρωμένα στον Πλατανιά στον παραλιακό δρόμο.

Ταβέρνες που προσφέρουν τυπικά φρέσκα Κρητικά πιάτα, βρίσκονται στο δρόμο για το Αρκάδι, σε κοντινή απόσταση και προσφέρουν καλή ποιότητα και καλές τιμές.

Online Κράτηση
Aφιξη:

Aναχώρηση:


Επικοινωνία

τηλ.:0030.2831027597
κιν.:0030.6976869648
e-mail:info@helidoniavillas-crete.gr

Γίνετε μέλη μας