Κρήτη - Ελλάδα

Για πολυτελείς διακοπές, βίλες με ιδιωτική πισίνα, ένα ευχάριστο μέρος τόσο για ξεκούραση, όσο και για εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή του νομού, σε τιμές προσφοράς.

Όταν αισθάνεστε άνετα στις διακοπές σας, αισθάνεστε σαν το σπίτι σας.

Δημιουργήσαμε 4 ανεξάρτητες βίλες διακοπών, με όλες τις ανέσεις και ευχάριστη ατμόσφαιρα, για την πιο σημαντική περίοδο του χρόνου.

Για να σας μείνουν αξέχαστες οι διακοπές σας.

Κάθε βίλα είναι κτισμένη σε ξεχωριστό οικόπεδο, περιφραγμένο με πέτρινους τοίχους, ιδιωτική πισίνα και κήπους. Σε ένα παραδοσιακό Κρητικό σκηνικό, στο χωριό του Αγίου Δημητρίου.

Η περιοχή προσφέρετε για αμέτρητες διασκεδαστικές δραστηριότητες, για όλο το χρόνο. Οι βίλες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις βόρειες ακτές με τις αμμουδερές παραλίες, κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου με το παλιό Ενετικό λιμάνι, τα ιστορικά μνημεία, φαράγγια και σπηλιές για εξερεύνηση, κοντά στην Κρητική εξοχή, μέσα στην υπέροχη φύση. Θα βρείτε κάτι για όλα τα γούστα, ώστε οι διακοπές σας να είναι πραγματικά γεμάτες και διασκεδαστικές.

Οι βίλες Χελιδόνια είναι το καλύτερο μέρος για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας, για να εξερευνήσετε τα υπέροχα τοπία της Κρήτης.

Οι οικοδεσπότες σας Ντενίζ και Στέφανος είναι οι ιδιοκτήτες και θα χαρούν να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Καλή διαμονή ! ! !